Servere

Se citește în: < 1 min

Acest segment se adresează, în special companiilor pentru care este necesara prezența unui astfel de echipament la sediul propriu. Traficul către și dinspre acest echipament fiind de un înalt  nivel informațional, propunem soluții menite să crească eficiența și stabilitatea sistemelor companiei dumneavoastră.

Instalare și configurare
Asigurăm furnizarea, configurarea, întreținerea, actualizarea și supravegherea serverelor pe platforme Linux, realizate atât de producători dedicați cât și realizate pe baza de comandă astfel încât să respecte criteriile specifice impuse de aplicațiile dorite.

Astfel realizăm, la cerere, toată gama de servere:
– găzduire domenii web (DNS);
– găzduire pagini web (http cu php și sql, etc.);
– e-mail;
– stocare fișiere (ftp, samba);
– transmisii de date AV (streaming audio-video), etc.

Administrare
Prin specificul lor, serverele necesită funcționare permanentă, de aceea, monitorizarea parametrilor de funcționare, ajustarea serviciilor ce rulează pe aceste servere, actualizarea permanentă a programelor, precum și măsurile de prevenire a atacurilor informatice venite din exterior trebuie să fie o preocupare constantă tuturor celor ce dețin astfel de sisteme.

Monitorizare
Pericolul unui atac asupra unui sistem vizibil în Internet este ridicat dacă acesta nu este bine protejat. Consecințele lui fiind deranjante și de multe ori costisitoare și pot consta în accesul la mesajele e-mail, accesul la orice fișier sau informație aflată în rețeaua informatică, aflarea parolelor, sau alterarea și distrugerea informațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *