Soluții web

Se citește în: 2 min

În rețeaua Internet, clienții dumneavoastră pot fi la numai un „click” distanță! Ajutați-i să vă găsească cu ușurință! Prezența virtuală în Internet și implicit pe principalele motoare de căutare este imperativă în zilele noastre. World Wide Web este soluția perfectă pentru creșterea promovării afacerii dumneavoastră.

Avantajele unui website reprezentativ sunt permanente, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la costuri net inferioare campaniilor tradiționale de publicitate.

Website-ul dumneavoastră este astfel nu doar imaginea, ci și sediul virtual al activității dumneavoastră.

Realizare website
Conceperea și execuția unui website presupune o serie de etape premergătoare dintre care amintim aici câteva:
– consultanță și asistență pentru conținutul, designul și domeniul website-ului dvs;
– achiziție domeniu care va identifica site-ul dumneavoastră tip www.numedorit.ro;
– crearea și realizarea grafică de sigle și bannere;
– crearea și realizarea paginilor și a secțiunilor web, cu sau fără posibilitatea de administrare;
– crearea și implementarea bazelor de date;
– crearea, implementarea și realizarea formularelor;
– crearea și realizarea magazinelor virtuale;
– hosting (găzduirea domeniului și a website-ului);
– înregistrarea în motoare de căutare și promovarea website-ului;
– concepere și realizarea de secțiuni interactive (sondaje, voturi, etc.).

Optimizare și actualizare website.
Într-o lume în continuă schimbare, prezența dumneavoastră virtuală necesită actualizare atentă și permanentă.

Reînnoirea gamei dumneavoastră de produse și servicii va atrage de fiecare dată atenția vizitatorilor fideli, fapt care va atrage la rândul său noi vizitatori, contribuind astfel la creșterea cifrei dumneavoastră de afaceri.

Aplicații web personalizate
Realizarea de aplicații web personalizate pentru gestionarea resurselor intreprinderii dumneavoastră reprezintă un instrument util personalului din toate nivelele organizației, oferind un mod de lucru unitar și accesibil oricând, de oriunde dacă există o conexiune la resursele rețelei dumneavoastră.

Găzduire domenii
SiGNO serv vă facilitează cumpărarea de domenii Internet. Nu mai trebuie să vă faceți griji referitoare la completarea corectă a formularelor online de rezervare a numelor de domenii. Trebuie doar să ne informați care ar fi numele de domenii pe care doriți să le rezervați/achiziționați, iar noi vom face toate demersurile necesare.

De asemenea, SiGNO serv oferă și găzduirea necesară a domeniului, adreselor de e-mail, a website-ului și a fișierelor dvs.

Securizare
Datorită necesității funcționării continue, aplicațiile online și website-urile trebuie să fie menținute în permanență la zi în ceea ce privește nivelul minim de securitate acceptabil. Acest obiectiv se realizează actualizând continuu codul suport al acestui tip de aplicații.

Reconfigurarea diverselor servicii sau înlocuirea anumitor configurații, recomandate de noi, vor fi implementate numai cu acordul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *