Scanează poze cu smartphone-ul tău folosind noul serviciu Google PhotoScan

Este cunoscut deja că Google Photos este locul unde iți poți ține online toate pozele și video-urile, însă amintirile mai vechi imprimate pe hârtie fotografică implică scanare, corecții etc.

Google lansează PhotoScan, o aplicație de sine stătătoare care permite digitalizarea ușoară a fotografiilor aflate pe suport din hârtie, folosind smartphone-ul pe care îl dețineți deja.

Aplicația este disponibilă pentru Android și pe iOS.

PhotoScan identifică marginile pozei imprimate, îndreaptă imaginea și reduce reflecțiile generate de hârtia fotografică. Pozele astfel digitalizate pot fi salvate în arhiva Google Photo, unde pot fi organizate, indexate, iar apoi găsite mai ușor în cloud, totul la calitate ridicată și gratuit.

PhotoScan poate fi o soluție simplă și de calitate pentru recuperarea pozelor aflate în albume vechi dar și pentru digitalizarea documentelor și multiplicarea sau transmiterea lor ulterioară către alte entități.

Puteți urmări următorul video pentru a vedea cum funcționează noua aplicație PhotoScan:

Odată cu lansarea PhotoScan, Google actualizează și instrumentele de editare a pozelor în Google Photos dezvoltând îmbunătățirea automată, filtre noi și moduri de editare avansată.

În plus, Google Photos va crea noi filme automate din fotografiile tale, marcând momente memorabile.

Actualizările vor fi făcute începând de azi pe Android, iOS și web.

Sursa: www.clubitc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *