Samsung cumpără diviziile audio și automotive ale Harman Kardon

Samsung este pe punctul de a pune astăzi rezerve apreciabile de numerar la muncă. Gigantul coreean va achiziționa diviziile automotive și electronice de consum ale companie Harman pentru suma de 8 miliarde $.

S-ar putea să vă fie familiar unul dintre brandurile lui Harman, Harman / Kardon, care și-a făcut apariția și în smartphone-uri, tablete și laptop-uri de la diverși producători. În special, HTC cu seria One dar și Huawei a colaborat cu Harman / Kardon pentru MediaPad M3, iar Meizu a lansat o versiune Pro 5, oferind sunet Hi-Fi Harman / Kardon. De asemenea, Harman, deține popularitate în produsele mărcii JBL în seriile audio de consum.

În timp ce Harman este cunoscut mai ales pentru afacerile sale audio de consum, cea mai mare parte a veniturilor sale provine din sectorul automobilelor. Aproximativ 30 de milioane de vehicule sunt în prezent echipate cu Harman Infotainment, telematică și soluții de securitate. În plus față de propriile sale mărci, Harman, are de asemenea, licențe, pentru branduri prestigioase pentru automobile ca: Bowers & Wilkins și Bang & Olufsen.

Sursa: www.androidauthority.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *