EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish

VDTruck – Last Convoy, un joc 100% românesc la o nouă versiune

VDTruck: Last Convoy este un joc 100% romanesc. Relansat în noimebrie 2016, VDTruck este printre primele jocuri online românești apărut în 2007, în prezent ajungând la a 4-a versiune. Este un joc foarte amplu de tip manager ce îți pune mintea la contribuție. Un joc unde logica te pune în fața unor încercări.

Pe scurt, acest joc iți oferă posibilitatea de a deține propria firmă de transport, să cunoști toate riscurile, neplăcerile, sacrificiile pe care trebuie să le faci pentru a avea o companie de succes și de a te face să îți descoperi zilnic diferite abilități de care poate nu știai că esti capabil. Jocul este conceput să fie foarte diversificat, să îți ofere mereu noi posibilități și lucruri noi.

VDTruck poate fi jucat atât direct în browser accesand www.vdtruck.ro de pe PC, prin descărcarea unui client nativ pentru Windows, sau pe telefonul mobil cu Android.

Jocul va fi disponibil din luna decembrie și pe iPad/iPhone și dacă va exista cerere și pe Windows Phone.

VDTruck este un joc destul de atractiv, este jocul perfect pentru cei cărora le place să aibă o poziție de conducere, să își dezvolte abilitățile de comunicare și de organizare precum și celor cărora le place să se lovească zilnic de obstacole și task-uri noi.

Sursa: Andrei, dezvoltatorul jocului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *