Google Meet, rivalul Zoom, este acum gratuit

Întâlnirile online au fost posibile până acum doar pentru clienții care au plătit G Suite, linia de aplicații Google pentru întreprinderi.

Google a declarat că face serviciul său de teleconferință, numit Google Meet, gratuit pentru toți utilizatorii. Mișcarea vizează Zoom, serviciul de videochat rival care a devenit un nume în timpul perioadei de ședere la domiciliu generată de noul coronavirus.

Anterior, Meet a fost disponibil doar pentru clienții care plătesc G Suite, linia de aplicații enterprise a Google, care include Gmail, Drive și Docs. Până acum, oricine se putea alătura unei întâlniri făcând clic pe un link, dar pentru a crea o întâlnire a fost nevoie de un membru al G Suite.

Versiunea gratuită a produsului necesită un cont Google, iar apelurile video au un plafon de 60 de minute. Dar Google a spus că nu va aplica această limită decât după 30 septembrie. Versiunea gratuită permite, de asemenea, până la 100 de participanți și va include funcții precum partajarea ecranului și legendele în timp real.

Sursa: www.cnet.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *