Cardul Gusto Pass transformă tichetele de masă într-un instrument practic

Cardul Gusto Pass, este o formă modernă prin care poți implementa în compania ta cel mai cunoscut beneficiu extra-salariu din România: tichetele de masă, acum și în format electronic. Cardul Gusto Pass funcționează în sistemul MasterCard, oferind o serie de avantaje, dintre care amintim câteva în cele ce urmează.

  • Cu ajutorul cardului de masă optimizezi bugetului companiei – cardurile de masă Gusto Pass se bucură de deductibilitate 100% și de scutire de la plata taxelor salariale.
  • Motivezi angajații mărindu-le puterea de cumpărare.
  • Folosind cardurile de masa Gusto Pass, economisești 32% din buget și oferi angajaților tăi 48% mai multă putere de cumpărare, pentru aceeași sumă pusă în joc.
  • Reduci efortul logistic în compania ta dacă până acum ai folosit tichete de masă (nu mai este necesară distribuirea tichetelor către diverse filiale / sedii, protecția tichetelor neînmânate încă etc.).
  • Angajații achiziționează de orice sumă doresc, plătesc rapid și sigur, beneficiază de promoții, au acces la cea mai largă și diversificată rețea de restaurante și magazine din întreaga țară.

Acum controlul întregului sistem poate fi făcut foarte simplu și elegant prin aplicația mobile care oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa direct de pe smartphone contul lor Sodexo pentru bonurile de masă electronice Gusto Pass primite de la angajator. Astfel, pot fi vizualizate soldul, istoricul tranzacțiilor, se pot găsi cele mai apropiate locații care acceptă plata cu cardul Gusto Pass și multe altele. Utilizatorii pot folosi cardurile Gusto Pass pentru plata la restaurant sau la super și hipermarketuri, Sodexo având deja peste 8.000 de locații partenere în România.

Sursa: www.gustocard.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *