EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish

TrueCaller aplicația care ne aduce mai multă liniște…

Este cunoscut faptul că numerele de telefon sunt prezente în diverse baze de date, și nu este surprinzător că suntrem sunați, tot mai des, de tot felul de firme și promoteri. În 2018, numărul apelurilor nedorite s-a triplat.

TrueCaller este o aplicație pentru mobil care îndeplinește mai multe scopuri în acest sens, astfel reușește să avertizeze dacă un număr necunoscut care sună face parte dintr-o bază de date de numere de tip spam, menite să agreseze cu oferte de care nu avem nevoie, de asemenea afișează numele unui apelant, în cazul în care nu este în agenda proprie.

Compania care a realizat TrueCaller, publică anual o statistică referitoare la numărul apelurilor nedorite de tip spam cu care ne confruntăm în fiecare colț al lumii. La nivel global, situația s-a înrăutățit cu 300% în ultimul an.

Conform statisticilor puse la dispoziție de TrueCaller, nu mai puțin de 17 miliarde de apeluri de tip spam au fost identificate și blocate în ultimele 12 luni. În același timp, peste 74 miliarde de apeluri au fost identificate la modul general, pentru a ajuta la aflarea numelui celui care sună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *