Model S Tesla, cu noul update de software, va deveni cea mai rapidă maşină

Mașinile Tesla nu sunt diferite doar pentru că folosesc motoare electrice, ci funcționează complet diferit față de modelele cu combustie internă și chiar față de alte automobile electrice.

Compania a anunţat că va lansa în decembrie o nouă actualizare pentru software-ul maşinii, care va îmbunătăţi substanţial performanţa modelului Tesla Model S P100. Noul software va putea să ofere posibilitatea de a ajunge de la 0 la 100 de km/h în doar 2,4 secunde. Această performanţă este rezervată în general automobilelor din gama „hyper-car”, cu preţuri cu mult peste cele ale unui Tesla Model S (care poate ajunge la 130.000 de euro în funcţie de opţiunile alese).

În trecut, autotmobilele Tesla au primit opţiuni secrete sub formă de modificări ale interfeţei display-urilor, precum introducerea codului 007 care simulează bordul unui Aston Martin din anii ’70 sau desenarea drumurilor de pe display în culorile curubeului asemeni unui traseu din jocul video Mario Kart.

După update, Tesla Model S P100D va deveni cea mai rapidă maşină de serie din lume, lăsând în urmă modele precum Porsche 918 Spyder, Veyron Grand Sport Vitesse, Ferrari LaFerrari, Nissan GT-R, Lamborghini Aventador, McLaren P1 şi Audi R8, etc.

Sursa: www.go4it.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *