„Maiar” un nou standard pentru aurul digital, pentru un nou sistem economic global

Prima aplicație pe blockchain-ul scalabil Elrond este Maiar. O aplicație financiară orientată către utilizator, care permite înregistrarea foarte simplă a lor și care apoi vor putea efectua multiple tipuri de tranzacții între participanți. Elrond va transforma complet modelul economic introducând deflația prin penurie, în vederea creării unui nou standard digital de aur.

Elrond oferă o rețea blockchain cu lățime mare de bandă, latență redusă, securitate ridicată și costuri reduse, proiectată să funcționeze ca o alternativă la infrastructura economică globală existentă.

După ce a trecut testnetul, Elrond este acum încrezător că rețeaua este pregătită pentru lansare și suficient de robustă pentru a începe să ruleze prima sa aplicație, Maiar.
Maiar este o aplicație financiară mobilă multifuncțională care permite utilizatorilor să cheltuiască, să mizeze sau să împrumute jetoane ERD. Utilizatorii pot achiziționa în cadrul aplicației direct cu 150 de monede fiat diferite.

Cu toate acestea, spre deosebire de multe aplicații blockchain, Maiar este proiectat din perspectiva utilizatorului în primul rând, necesitând doar un număr de telefon, un smartphone și o conexiune la internet. Utilizatorii pot seta niveluri de securitate progresive în funcție de valoarea fondurilor lor, cu fiecare informație legată de numele lor de utilizator și securizată pe blockchain. Este chiar posibil să configurați prieteni sau familie ca „tutori” de fond într-un aranjament cu mai multe semnături, folosind detalii din lista de contacte a utilizatorului sau cu orice nume de utilizator global Maiar. Maiar va permite orice tip de transfer de valoare între colegii de oriunde în lume. Aplicația a acumulat deja primii peste 100.000 de utilizatori în lista de așteptare.

Alături de lansarea rețelei principale și Maiar, Elrond introduce și un nou model economic conceput pentru a stimula valoarea pe termen lung pentru simbolul ERD. Emisia actuală de jetoane de 20 de miliarde ERD va fi redusă la 20 de milioane. În următorii zece ani, rata de emisie va scădea treptat de la 10,8% în primul an, până când nu vor mai există emisii noi ERD în al unsprezecelea an.

Mișcarea este proiectată pentru a genera o valoare crescută prin raritate. Până la al cincilea an de emisie, Elrond prognozează un raport stoc-flux de 275.

Maiar este disponibil imediat și va fi lansat în diverse iterații în luna august.

Elrond este o nouă arhitectură blockchain, proiectată de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1000 de ori a vitezei de transfer și de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond introduce două inovații cheie: un nou mecanism Adaptive State Sharding și un algoritm Secure Proof of Stake (PoS), care permite scalabilitatea liniară cu un mecanism de consens rapid, eficient și sigur. Astfel, Elrond a reusit în testnet procesarea a 263.000 de tranzacții pe secundă (TPS), cu latență de 5 secunde și costuri neglijabile, încercând să devină coloana vertebrală a unei economii de internet fără permisiune, fără margini, accesibilă la nivel global.

Pentru mai multe informații, vizitați:
www.elrond.com
www.maiar.com
browser.maiar.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *