Găsește-ți mai ușor mașina, bicicleta, cheile sau chiar cațelul folosind smartphone-ul

Într-un cuvânt este o metoda nouă de urmărire care se potrivește bugetului oricui.

V-ați dus vreodată la cumpărături și ați uitat unde ați parcat mașina?

Acum, nu aveți nevoie de o unitate GPS scumpă sau un serviciu cu abonament lunar. Aveți posibilitatea să urmăriți vehiculul mai ușor decât ați gândit vreodată că ar fi posibil!

O companie a creat un mic dispozitiv cu o aplicație de urmărire care funcționează cu telefoanele iPhone sau Android și ar putea fi exact ceea ce căutați.

Se numește TrackR, este cam de mărimea unei monede și revoluționează modul în care urmărim lucrurile noastre importante.

Cum functionează?

După instalarea bateriei în TrackR, descărcați aplicația, gratuit, pentru iPhone sau Android, înrolați dispozitivul (sau dispozitivele) în aplicație și apoi atașați TrackR la orice doriți să găsiți mai ușor (autoturismul, bicicleta, cheile, portofelul, bagajul pentru călătorie, animalul de companie sau la orice altceva vă trece prin cap). În mai puțin de 5 minute, sunteți gata de plecare!

Vă permite să urmăriți mașina, în cazul în care ar fi furată! (deci ascundeți dispozitivul când îl plasați în aceasta).

Tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația pe telefon, faceți clic pe pictograma „dispozitivului pe care doriți să-l găsiți” și aplicația vă va spune exact unde TrackR a fost văzut ultima dată și va oferi coordonatele ultimei sale locații cunoscute.

Spre deosebire de cele mai multe unități GPS de urmărire vândute astăzi, TrackR costa doar 29 dolari!

TrackR vine cu două fețe adezive, astfel încât să-l puteți lipi de suprafețe plane, cum ar fi sub scaunele de bicicleta sau pe dispozitivele electronice scumpe (nu doar pentru a fi găsite când sunt pierdute dar și pentru că acestea sunt ținte ușoare pentru hoți!)

Din păcate TrackR, momentan, poate fi achiziționat doar în SUA…

Sursa: www.howitworksusa.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *