Deutsche Telekom și MultiversX parteneriat pentru aplicații Web3

Deutsche Telekom și MultiversX îmbunătățesc adoptarea Web3. Telekom MMS oferă o infrastructură blockchain sigură, iar MultiversX dezvoltă astfel o arhitectură avansată sharded-blockchain.

Deutsche Telekom MMS se alătură rețelei MultiversX ca validator, verifică tranzacțiile, creează blocuri și protejează rețeaua de atacuri. Astfel, filiala Deutsche Telekom permite aplicații Web3 rapide, sigure și rentabile.

MultiversX a creat o arhitectură blockchain extrem de scalabilă, eficientă și sigură, capabilă să susțină aplicații profesionale, DeFi, Web3 și Metaverse, cu aproape 350 de milioane de tranzacții și peste două milioane de conturi. MultiversX oferă mai multe produse pentru experiențe digitale, printre acestea, aplicația xPortal de înaltă performanță, care permite companiilor să dezvolte și să integreze soluții financiare digitale și să trimită și să primească criptomonede și NFT.

Ca validator, Deutsche Telekom MMS joacă un rol important. Compania se asigură că rețeaua blockchain rămâne sigură și de încredere. Baza pentru aceasta este propria strategie multi-cloud a Deutsche Telekom, infrastructura de înaltă performanță, întreținerea 24/7 de către experți și o experiență bogată în rețele gestionate.

Metaverse are nevoie de infrastructuri sigure, deoarece experiențele digitale necesită rețele stabile. Un semn puternic al progresului blockchain este atunci când veteranii din industrie acordă atenție și participă activ la acesta (Beniamin Mincu, CEO MultiversX).

Sursa: www.telekom.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *