Binance închide cardul european de debit VISA

Serviciile de carduri de debit Binance VISA se vor închide în spațiul economic european (SEE) în 20 decembrie. Conturile Binance nu vor fi afectate.

Emitentul cardului Binance, Contis Financial Services, va înceta emiterea cardului. Contis este o instituție lituaniană de monedă electronică și un operator de schimb valutar deținut de platforma germană de servicii bancare Solaris Group, care este activă în 30 de țări europene.

Cardul de debit Binance VISA convertește cripto-ul din conturile Binance ale utilizatorilor în monede locale, permițându-le astfel să utilizeze cripto pentru a plăti cumpărăturile din magazine și online. SEE cuprinde toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene și Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Cardul de debit Binance VISA a fost introdus în SEE în septembrie 2020. La acea vreme, existau planuri de a introduce carduri Binance în Rusia și, eventual, în Statele Unite.

Închiderea serviciului Binance Visa este cea mai recentă dintr-un șir de eșecuri pentru Binance. Sfârșitul serviciilor de carduri Binance VISA a fost anunțat la o zi după ce bursa a restabilit depozitele și retragerile în euro, care au fost indisponibile timp de o lună după ce procesorul de plăți Paysafe a renunțat la aceste tranzacții.

Binance.US a suspendat depozitele în dolari americani în iunie și a avertizat că și retragerile vor fi suspendate. A încheiat un parteneriat cu MoonPay pentru a permite utilizatorilor din SUA să cumpere Tether (USDT), așa că pentru clienții americani retragerea de dolari din conturile lor este posibilă prin conversia fiat-ului în stablecoin.

Mastercard și-a încheiat parteneriatul cu Binance în Argentina, Brazilia, Columbia și Bahrain în septembrie. La acea vreme, controlul de reglementare a fost sugerat ca motivație pentru despărțire.

Dar Binance este și va fi un LIDER care în pofida aparențelor va renaște cu siguranță, așa cum a mai făcut-o în decursul timpului. Și să nu uităm… „un șut… înseamnă doar un pas în față”.

Sursa: www.binance.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *