Cel mai original smartphone / laptop / tabletă / cameră 3D

GraalPhone a venit cu cel mai original concept expus în Las Vegas, fiind un conglomerat de terminale, care funcţionează în tandem. El integrează un mic laptop cu Windows şi un ecran de 7 inch, care poate găzdui un smartphone cu Android într-un slot special.

Ecranul de 7 inch se poate roti încât să transforme laptopul în tabletă. Compania din spatele proiectului afirmă că produsul final va costa în jur de 800 până la 1000 de euro şi va fi disponibil spre finalul lui 2017 sau începutul lui 2018. Reprezentanţii GraalPhone au avut întâlniri cu oficiali ai unor companii mari, deci e posibil ca acest concept 4 în 1 să ajungă la un brand mare în cele din urmă şi sub alt nume.

„Miezul” lui Graalphone este un smartphone cu Android, ecran Full HD de 5 inch, 8 GB RAM şi 256 GB stocare, plus procesor Qualcomm. El se conectează la un laptop cu Windows, ecran de 7 inch rabatabil cu procesor Intel Atom.

Acest laptop are o tastatură QWERTY şi o componentă importantă aici este o cameră cu zoom optic 5X şi blitz Xenon.

Modul în care ecranul de 7 inch glisează peste tastatura amintește de un Nokia Communicator, dar designul per total pare învechit. E un concept cu mult potenţial, dar preţul e puţin cam piperat. Să vedem dacă va fi şi realizat de compania ce îl va prelua.

Sursa: www.mobilissimo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *