EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish

Solarin este cel mai scump dar și cel mai sigur smartphone de lux al prezentului

Solarin este un smartphone de lux, produs de compania israeliana Sirin Labs. Supranumit „Rolls Royce al telefoanelor”, modelul Solarin costă aproape 20.000 de dolari și este considerat și cel mai sigur din lume.

Dispune de un sistem de criptare AES de 256 biti. De asemenea, are un dispozitiv special de activare, chiar lângă camera foto, după cum se poate vedea și în următorul filmuleț, care în doar câteva zile a depășit 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Vloggerul Unbox Therapy a vrut să vadă cum arată în realitate acest gadget și a publicat pe YouTube momentul în care testează telefonul.

Carcasa telefonului este din fibră de carbon și aur. Solarin funcționează cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810 de 2 GHz, o cameră principala de 23,8 megapixeli, cu autofocus laser și blitz în patru tonuri. Camera frontala are 8 megapixeli, blitz și stabilizare electrică a imaginii.

Telefonul are ecran rezistent Gorilla Glass 4 cu IPS, rezoluție 2K și diagonala de 5,5 inch. Sistemul de operare este Android 5,1.

Dimensiunile acestui gadget extravagant sunt: 78 mm lățime, 159,8 mm lungime și 11,1 mm grosime, iar greutatea este de 250 grame.

Bateria este foarte performantă – 4.000 mAh, care asigura 31 de ore de conversație și aproape 2 săptămâni în stand-by. Memoria RAM este de 4 GB, iar spațiul de stocare de maxim 128 GB.

Solarin este rezistent la praf, apă și poate fi comandat în patru variante de culoare.

 

Foto: www.rapidlyfix.com

Sursa: www.yoda.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *