Revolut primul instrument accesibil pentru a transfera bani către un card

Se citește în: < 1 min

Revolut a început înștiințarea clienților de noul serviciu de transfer financiar către un card bancar. Astfel Revolut anunța următoarele:

Cum să faceți un transfer financiar către un card.

  • Din ecranul „Acasă”, mergi la fila „Plăți”
  • Apasă „Nou” (simbolul „plus” din colțul din dreapta sus)
  • Alege „Destinatar card”
  • Urmează instrucțiunile de pe ecran
  • Nu se acceptă transferurile către anumite carduri, țări și monede.

Suma minimă
Este necesară o sumă minimă de 2 $ (sau echivalentul) pentru transferurile către un card din Europa și o sumă minimă de 10 $ (sau echivalentul) pentru transferurile către un card din afara Europei.

Țări și monede acceptate
Se acceptă transferuri către carduri din peste 90 de țări și în peste 70 de monede. Se pot verifica opțiunile disponibile dacă se accesează „Plăți”, apoi se alege „Transfer nou” și se selectează funcția „Trimite în străinătate”.

Tipuri de carduri acceptate
Se pot trimite sume către majoritatea cardurilor de debit, de credit și, în anumite cazuri, de tip prepay emise de Visa sau MasterCard.
În aplicație veți fi anunțat în cazul în care o bancă nu acceptă transferurile către un anume card. Nu veți putea salva destinatarul cu respectivul card.

Comisioane
Se percepe un mic comision pentru transferurile către carduri, în funcție de valoarea trimisă și destinație. Acesta va fi afișat înainte de a trimite banii.

Termene
Transferurile către carduri sunt de obicei instantanee, dar pot dura până la 30 de minute.

Limite
Limitele privind transferurile către un număr de card se stabilesc în funcție de monedă și de destinație. Vor fi afișate toate limitele înainte de a trimite banii. Cardul destinatarului poate avea, de asemenea, limite.

Sursa www.revolut.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *