EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish

O noua mișcare Facebook va încerca să ne ajute să ne găsim un loc de muncă

Iți cauți un loc de muncă? Facebook testează o nouă funcție care ți-ar putea veni în ajutor.

Mișcarea făcută de compania lui Mark Zuckerberg reprezintă o încercare de a detrona LinkedIn, care este în prezent cea mai populara platformă de recrutare din lume.

Firmele care au pagină de Facebook vor avea la dispoziție un meniu, numit „Jobs”, cu ajutorul căruia pot posta anunțuri de angajare.

Însă cel mai important avantaj este că vei avea posibilitatea de a aplica direct de pe Facebook la locurile de muncă publicate pe cea mai mare rețea de socializare din lume.

Odată ce dai click pe anunțul respectiv, va apărea un formular care va prelua informații relevante de pe profilul tău de Facebook, cum ar fi numele, prenumele și locul de muncă actual.

Compania pentru care aplici va primi aplicația ca mesaj pe rețeaua socială.

Noua secțiune este momentan în teste, astfel că e disponibilă doar unui număr limitat de utilizatori. Însă ce urmărește Facebook cu aceasta mișcare?

Posibilitatea de a aplica pentru joburi direct de pe rețeaua socială ar putea reprezenta o nouă sursă de venituri pentru compania lui Mark Zuckerberg, căci companiile vor avea posibilitatea de a da bani pentru a promova ca reclamă locurile de muncă disponibile.

În plus, utilizatorii ar putea fi îndemnați să completeze mai multe informații pe profilul lor de Facebook. De asemenea, și aplicația Messenger ar putea avea parte de un boost, având în vedere că toate aplicațiile la joburi vor fi primite ca mesaje.

Sursa: www.digitaltrends.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *