EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish

iRewind, sistem de filmare creat de români, cumpărat de firma elvețiană Yoveo

iRewind, fondată de o echipă de romani, în urmă cu patru ani, produce sisteme de filmare inteligente, a fost achiziționată de compania Yoveo, reprezentant în domeniu tehnologiilor video în Elveția.

iRewind, avea sediul în Elveția, a fost fondată de Bogdan Manoiu și Mihai Nicolescu. La începutul anului 2014 a obținut finanțare de 11 milione de euro din partea unor investitori elvețieni.

iRewind a câștigat în urmă cu trei ani Marele Premiu la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, participând din partea Elveției, unde firma era înregistrată.

iRewind este o soluție software profesional video care oferă producție personalizată video cu scalabilitate ridicată pentru industria de sport. Soluțiile pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor organizatorilor și sponsorilor.

Sistemul oferă montaj video fără operator video uman, iar inovația denumita „OnAirCamera” transmite filmele direct către smartphone-ul utilizatorului, fără a fi nevoie de stocarea acestora. Ea poate fi folosită în diferite competiții sportive, cât și în turism.

Firma este prezentă în 23 de țări, iar în urmă cu trei ani, iRewind a fost pusă în funcțiune și pe pârtia din Predeal.

Sursa: www.startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.