Consultanță IT

Se citește în: < 1 min

Oferim soluții IT diferitelor provocări ce apar în compania dumneavoastră.

Astfel este necesară o evaluare/planificare în câteva direcții, succint enumerate mai jos.

  • Infrastructură IT&C, procesarea și stocarea datelor reprezintă coloana vertebrală pentru orice societate actuală.
  • Soluțiile de eficientizare a procesului tehnologic, uman, de gestionare a resurselor și activelor, stocurilor, etc. este o necesitate.
  • Comunicațiile în timp real între toate locațiile aflate în exploatare, de asemenea este primordială.
  • Stocarea centralizat a datelor, local-central sau cloud-privat funcție de necesități și volumul informațional, costuri, etc.
  • Securitate informatică este obligatorie și nu este doar pentru protecția datelor. Un sistem implementat trebuie să aibă la bază stabilitatea, acuratețea și realitatea în timp a datelor și a rezultatelor, pentru luarea deciziilor corecte în timp util, altfel se poate ajunge la o unealtă inutilă, eronată, complicată și compromisă, care uneori poate duce la colaps informațional.

E foarte importantă schițarea și apoi proiectarea unui sistem adecvat cerințelor și la fel de importantă este posibilitatea dezvoltării ulterioare a unui sistem (fără întreruperea activității și fără necesitatea unei noi implementări cu altă structură de bază) pentru noi etape în evoluția afacerii dumneavostră.

O supradimensionare poate duce la operabilitate greoaie, inutil, iar subdimensionarea nu va satisface cerințele integral și va crea activități informaționale și evidențe paralele, necentralizate, de nedorit.

Imposibilitatea scalabilității va duce evident la blocaje exact când e cel mai puțin de dorit, când vă extindeți/diversificați activitatea.

Toate cele mai sus menționate și alte aspecte individualizate fac necesară o consultare prealabilă pentru a evita investiții făcute în direcții neadecvate sau chiar greșite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *